Ja nie dostałam bo głośno się sprzeciwiłam remontowi teraz i przeniesieniu dzieci
Co roku nagradzane te same osoby - kumoterstwo , wazeliniarstwo - Kampanie Wyborcza rozpoczęta
Smutne twarze obrazują ciezka pracę powyżej 40 godzin tyg. 2800 pensji, młodzież i dzieci bez kultury i rodziców... już nie napiszę jakich... Ale wakacje wolne... chyba jedyny plus
Dzisiejsi nauczyciele zasługują na uznanie,ze względu na trudnych uczniów.Ówcześni mieli wspomaganie w postaci linijek,a w domu rodzice robili poprawki.Sam nie raz oberwałem.
Kasa pusta , ale na nagrody dla nauczycieli jest.. Panie Chojniak dla dobra tego miasta i mieszkańców proszę nie kandydować już nigdy więcej na ten urząd.
Jestem za 100% podwyżką dla nauczycieli ....... pod warunkiem; 40-to godz. tydzień pracy, rezygnacji z wakacji, ferii, urlopów zdrowotnych, okazjonalnych dni wolnych, powszechny wiek emerytalny 60/65, oraz itd. itd.
Nielubiany "minister Czarnek" winien złożyć nauczycielom taką propozycję i może być pewien, ze nie będzie chętnych.
Taki układ, załata wszystkie dziury kadrowe a być może stworzy nadwyżki personelu.
Kolejny kierunek - KORKI - zarejestrowana działalność gospodarcza z wystawianiem paragony/F-ry. Rozumiem, że będzie to niewygodne dla nauczycieli. Będzie to również świadczyć o fachowości kadr. Powyższe doprowadzić może do zaprzestania korepetycji i wystarczy tylko sama nauka w czasie pobytu w szkołach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!